09144451769
زمانی که افراد با مشکلی عادی رو به رو می شوند ، خانواده و دوستان می توانند گزینه مناسب برای صحبت کردن باشند
زمانی که افراد با مشکلات خاص رو به رو شوند ، به یک کمک حرفه ای نیاز دارند که بتواند نتایج ماندگار را برای فرد فراهم کند
مواردی هستند که هر فردی ممکن است در طول زندگی خود آن ها را تجربه کند و آنچه که مهم است چگونگی حل کردن آن ها می باشد
زمانی که افراد نسبت به حل این مسائل آگاهی لازم را نداشته باشند مشورت کردن با مشاور به صورت آنلاین بسیار موثر خواهد بود .
تاکید بر شکل دهی به محیط با غلبه بر مخالفتها تا دستیابی به نتایج دسته بندی : منطقی ها
تخصص در : کنترل
استعداد ذاتی در : رهبری
اولویتها : وظایف، نتایج و اهداف
انگیزه گرفتن از : چالشها، رقابتها، موفقیت، رسیدن به نتایج ، کسب منافع نیاز به : چالش و تسلط
ذهنیت : پیروزی
اهداف : دستاوردهای منحصر بفرد، بدست آوردن فرصتهای جدید، کنترل دیگران، استقلال
در ظاهر : رک و صریح و مطمئن از خود
توقع از دیگران : کارآمد بودن
نوع قدم برداشتن : سریع و محکم و مصمم
نگرش به وظیفه و کار : همین الان و به سرعت باید کار را انجام داد
شیوه کار و بازی : مستقل
بهترین سمت در کار : نظارت
ترس از : آسیب پذیری، مورد بهره برداری قرار گرفتن
بیزار از : تزلزل و بلاتکلیفی
احساسات : عصبانیت
ارزش قائل شدن برای : شایستگی، اقدام به عمل، نتایج ملموس، آزادی شخصی، چالشها
نقطه قوت : تصمیم گیرنده سریع
نقاط ضعف : ناشکیبایی، اهمیت ندادن به دیگران، بی ملاحظه بودن
فعال برونگرا وظیفه گرا سلطه جو قدرتمند قاطع محکم با اراده مصمم پیگیر هدفمند نتیجه گرا تمایل شدید برای رسیدن به اهداف مسئولیت پذیر سازمان دهنده نظم دهنده کنترل کننده خود محور مستبد خودرای پرخاشگر گستاخ کله شق خشن بی ادب پر توقع سخت گیر مطمئن به خود با اعتماد به نفس روراست رک صریح پر جنب و جوش سریع فرز عجول ریاست طلب بی صبر و تحمل ناشکیبا کم حوصله زود از کوره دررفتن بی ملاحظه تصمیم گیرنده سریع تصمیم گیرنده مطمئن سریعا به جمع بندی رسیدن و اقدام به عمل توقع برای سریع به نتیجه رسیدن علاقه مند به کارهای زودبازده و عملی عملگرا مستقل خودکفا متکی به خود بی نیاز از دیگران بیزار از وابسته بودن به دیگران خود انگیخته تعیین کننده جاه طلب مباحثه کننده شجاع بی پروا پر دل و جرات غیر صمیمی غیر احساساتی بی احساس عدم توجه کافی به روابط شخصی اهمیت ندادن به دیگران عدم توجه به نظرات، احساسات و خواسته های دیگران ارزش قائل نشدن برای احساسات خود و دیگران شنونده کم توجه تمایل به سخنگو بودن به جای شنونده بودن پیشرو پیشگام آغازگر کار نیاز شدید به موفقیت تمرکز بر پیشرفت اهل رقابت جنگ طلب تهاجمی حق به جانب انتقام جو ریسک پذیر ماجراجو نادیده گرفتن ریسکهای بالقوه عدم ارزیابی منافع و معایب استقبال از چالشها دارای مهارت حل مساله تمرکز بر اهداف کلی و نتایج ملموس دارای دید جامع کلی نگر عدم توجه به جزئیات عدم علاقه به موضوعات جانبی آینده نگر تمرکز بر آینده و تصویر کلی داشتن نگاه رو به جلو مبتکر خلاق دارای تفکر خلاقانه پیشنهاد روشها و ایده های نو و خلاقانه عدم علاقه به تکرار و کار یکنواخت علاقه به فعالیتهای غیر روتین و چالش برانگیز انگیزه گرفتن از تغییر محیط به دنبال فرصتهای جدید لذت بردن از مسئولیت پذیری تمایل به داشتن اختیارات زیاد علاقه به کنترل اوضاع و شرایط علاقه به کنترل دیگران توانایی هدایت گروه تمایل به رهبری و مدیریت کردن دارای اطمینان و قابلیت رهبری تمایل به تصمیم گیری و جهت دهی بیزار از کنترل شدن توسط دیگران ترس از مورد بهره برداری دیگران قرار گرفتن تمایل به داشتن آزادی فردی و فرصت پیشرفت تمایل به مورد قدردانی قرار گرفتن به تنهایی تصمیم گیرنده عملکرد مطلوب در شرایط پر از فشار و استرس پیشرفت و آمدن در تیم و در لحظات بحرانی ارزش قائل شدن برای لیاقت و شایستگی تلاش برای رسیدن به هدف از هر راهی اعتقاد به اینکه “هدف وسیله را توجیه می کند” به دنبال فرصت تقویت و تحکیم قدرت شخصی خود ترس از آسیب پذیری اندازه گیری میزان پیشرفت در زندگی بر اساس دستاوردها و موفقیتها
برای برقراری ارتباط با این افراد:
افراد D زبان بدن قوی و مقتدرانه ای دارند. حرکات و راه رفتن شان سریع است. جدی بوده و کمتر صحبت می کنند و صحبت کردنشان تند و سریع است . صریح و رک و بدون تعارف اظهار نظر می نمایند و همه چیز را بررسی می کنند. وظیفه محور بوده و صحبت هایشان بیشتر در مورد کار و وظایف است.
نیاز به صرف انرژی بیشتر
فرد D باید انرژی بیشتری مصرف کند برای:
بازاریاب D بسیار روراست، صریح و هدفمند است. غالبا از جزئیات مربوط به محصول یا خدمات خود صرف نظر می کند، در حالی که این اطلاعات برای افراد با فاکتورهای رفتاری دیگر لازم است تا بتوانند برای خرید خود تصمیم گیری نمایند. فروشنده D به جای تمرکز بر روی منفعت محصول یا خدمات خود برای مشتری، بر روی فروش ویژگیهای آن محصول یا سرویس تمرکز می کند. او لازم است بداند که همگان مانند او نمی توانند اطلاعات را در عرض ۵ ثانیه پردازش نمایند و پس از آن اقدام به عمل نمایند.
فرد با بُعد رفتاری D اعتماد به نفس یی داشته و سریع و پرریسک خرید می کند. سریع و رک است، سوال می پرسد و مشکوک است. مشتری D تصمیم به خرید دارد و زیاد اهل گشتن و پرس و جو نیست. زمان برای وی اهمیت زیادی دارد. سریعا تصمیم به خرید یا عدم خرید می گیرد و در صورتی که تصمیمی گیرد نظر خود را تغییر نمی دهد. او فروشنده ای را می خواهد که سریعا به سراغ اصل مطلب رود. به نسبت سایر مشتریان زمان کمتری را به گفتگو اختصاص می دهد. اگر تبلیغات شما به قدر کافی متقاعد کننده باشد که توجه وی را جلب نماید، او درنگ کرده و به کسب اطلاعات در مورد محصول یا خدمات می پردازد. ولی اگر سریعا نکته جالب توجهی در مورد محصول یا خدمات شما دریافت نکند، مشتری D را از دست خواهید داد.
خریدهای مشتری D منطقی است و نه احساسی و در تحلیل و تصمیم گیری از ذهن هوشیار و قوی خود استفاده می کند. توقع دارد که بلافاصله پس از خرید، محصول یا خدمات را دریافت و استفاده کند. بنابراین کافی است اعتماد ایشان را جلب کنید. آنان برای خرید آمده اند، پس ارزش وقت گذاشتن و صبور بودن را دارند.
اگر تعداد زیادی از افراد تیپ D در یک واحد باشند، باید ریسکهای زیاد، چالش، تندی ، سرعت بالا، کاهش دقت و رقابتهای شدید را انتظار داشته باشیم.
همچنین اگر تعداد زیادی از افراد گروه I در واحد قرار گیرند انتظار می رود که تحرک زیاد شده، نشاط و انرژی بالا برود و فضای غیر رسمی افزایش پیدا کند ولیکن شاید دقت، عدم تمرکز و نتیجه گرایی، مدیریت زمان و موارد مشابه کاهش پیدا نماید.
از طرف دیگر اگر تعداد افراد S در واحد بسیار زیاد باشد، ثبات و آرامش نمود زیادی پیدا می کند و شاید از نتیجه گرایی، تغییرات، ریسک و چالش خبری نباشد. همچنین سرعت انجام کارها تا حدود زیادی کاهش پیدا می کند.
و اگر تعداد زیادی افراد تیپ C در یک واحد باشند، ضمن افزایش استانداردهای کاری، باید کندی، عدم ارتباط، محافظه کاری بیش از حد و مواردی مانند آن را انتظار داشته باشیم.
کلام آخر اینکه مدیران سازمانها آگاهانه می توانند تغییرات، سرعت، دقت، کیفیت، کلان نگری، جزئی نگری، ارتباطات و سایر موارد مورد نظر را آگاهانه افزایش یا کاهش دهند. همچنین انگیزه، نحوه برقراری ارتباط و تشویق کردن این چهار گروه با یکدیگر بسیار متفاوت است و شناخت عمیق این تفاوتها می تواند تاثیر بسزایی در افزایش بهره وری سازمانها داشته