09144451769
یکی از کاربردی ترین نوع پوسته ها، قالب های آموزشی وردپرس هستند. قالب wplms یک سیستم مدیریت یادگیری در وردپرس یا به اصطلاح دیگر یک قالب آموزشی وردپرس است. این قالب با تعداد فروش نزدیک به 22500 در تم فارست جزء یکی از پرفروش ترین و کامل ترین قالب ها در زمینه LMS می باشد. همچنین این قالب در سایت راست چین با تعداد فروش بیش از 350 جزء محبوب ترین قالب آموزش وردپرس است. در آموزش قالب wplms سعی داریم تمامی بخش ها را بررسی کنیم و به سوالات شما پاسخ دهیم.
WPLMS برای انواع مراکز آموزشی مانند دانشگاه ها، مدارس، مراکز مربیگری، آکادمی ها و… مناسب است. در واقع این پوسته آموزش مجازی وردپرس، برای مدیریت اساتید و دانش آموزان است. با استفاده از آن می توانید دروس خود را به صورت مجازی ایجاد کرده و حتی به فروش برسانید. از دیگر ویژگی های آن می توان به امکان برگزاری آزمون های آنلاین و اعطای گواهی پایان دوره به صورت خودکار به دانشجویان اشاره کرد.
این قالب آموزشی وردپرس با تمام درگاه های پرداخت ایرانی به صورت مستقیم و غیر مستقیم بدون پرداخت هزینه ای اضافی سازگار می باشد. و نکته دیگر این است که WPLMS انعطاف پذیر بوده و برای سایت هایی با هزاران کاربر نیز به راحتی قابل استفاده می باشد. پس در ادامه با ما در آموزش صفر تا صد این قالب اموزشی وردپرس درجه یک همراه باشید.
در آموزش قالب آموزش آنلاین wplms تمامی بخش های محصول را بررسی کرده و سعی می کنیم به سوالات شما پاسخ دهیم. شما می توانید بروی هر کدام از عنوان های زیر که با رنگ آبی مشخص شده، کلیک کنید تا به راهنمای همان بخش هدایت شوید.
اولین قدم بعد از خرید و دانلود قالب نصب و فعال کردن آن است. WPLMS دارای بسته نصب آسان می باشد. و شما می توانید در کمتر از ده دقیقه قالب را در هاست خود نصب نمایید.
برای آشنایی با نصب قالب در لوکال هاست، سی پنل و دایرکت ادمین می توانید از آموزش های موجود در وبلاگ ما استفاده کنید:
• آموزش نصب قالب روی لوکال هاست
• آموزش نصب آسان قالب وردپرس روی Cpanel
• نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین
همچنین شما بعد از دانلود فایل قالب از سایت راست چین و خارج کردن آن از حالت فشرده می توانید به pdf آموزش قالب نیز دسترسی داشته باشید و طبق توضیحات طراح، قالب را نصب و فعال نمایید.
تا به اینجای کار شما قالب WPLMS را نصب و فعال نموده اید پس در قدم بعدی با هم به سراغ آموزش کار با قالب wplms و آشنایی با تنظیمات این قالب می رویم.
مدیران سایت بیشتر با تنظیمات قالب سر و کار دارند. البته ما آموزش های جداگانه ای هم برای کاربران و البته مدرسین که از قالب آموزش آنلاین wplms استفاده می کنند خواهیم داشت. حالا برویم به سراغ تنظیماتی که وب مستران انجام با آن برخورد خواهند داشت.
در بخش اول راهنمای استفاده از قالب برای مدیران، می خواهیم به معرفی منوهای قالب بپردازیم. شما از طریق نمایش، بخش فهرست ها می توانید 4 مکان منو تعریف شده در قالب WPLMS را مشاهده کنید:
• منوی بالا: این منو با دارا بودن لینک ورود و خروج در بالای هدر قرار می گیرد و در حالت موبایل پنهان می شود.
• منو اصلی: در هدر قرار می گیرد و همچنین از مگامنو پشتیبانی می کند.
• منو پاورقی: در پایین پاورقی سمت چپ قرار می گیرد.
• منو موبایل: منو slide out است. و در حالت موبایل اگر کاربر روی منو کلیک نماید نمایش داده می شود.
در WPLMS اصطلاح sidebar برای ابزارک ها استفاده شده است که این ابزارک ها برای کاربردهای متفاوتی تعریف شده اند که در ادامه به توضیح هر یک از آن ها می پردازیم:
• نوارکناری دانشجو: این ابزارک در داشبورد دانشجو نمایش داده می شود و هر ویجت که برای دسترسی سریع تر دانشجو در این قسمت اضافه شود در پنل او قابل مشاهده است.
• نوار کناری استاد: به مشابه نوار کناری دانشجو می باشد.
• نوارکناری اصلی: این نوارکناری به صورت پیش فرض برای تمامی صفحات قابل استفاده است که برای پست ها و صفحات گزینه ای برای رد کردن این نوارکناری از تنظیمات صفحه یا پست دارید.
• نوارکناری BBpress: این نوارکناری در کلیه صفحات همه اعضا، همه گروه ها، همه انجمن ها و همه دوره ها نمایش داده می شود.
• نوارکناری دوره: این نوارکناری در صفحات تک دوره نشان داده می شود. و می توانید یک نوارکناری سفارشی برای هر دوره تنظیم نمایید.
• نوارکناری جستجو: در صفحات جستجو دوره وجود دارد.
• نوارکناری فروشگاه: در صفحه فروشگاه ووکامرس نشان داده می شود.
• و…
WPLMS، کاملترین قالب آموزشی آنلاین، از صفحه ساز ویژوال کامپوزر (WP bakery PageBuilder) پشتیبانی می کند. که این صفحه ساز ویرایشگر فوق العاده ای را در اختیار شما قرار می دهد. این امکان را برای شما فراهم می کند تا ستون، ردیف و زبانه هایی را ایجاد کنید و محتوایی مانند تصویر، متن، نقشه و… را با این رابط بصری به قالب خود اضافه نمایید. و با درگ و دراپ کردن المان ها صفحات وب سایت خود را طراحی کنید.
شما مطابق با تصویر زیر می توانید هر برگه را با ویژوال کامپوزر باز کرده و تغییرات خود را اعمال نمایید:
سپس در صفحه باز شده در بخش ویژوال کامپوزر نسبت به طراحی صفحه خود با هر یک از المان های مشخص شده در تصویر زیر اقدام نمایید:
و در نهایت طرحی مانند تصویر زیر را می توانید ایجاد کنید:
در ادامه می خواهیم به معرفی بخش LMS در پیشخوان وردپرس بپردازیم. این قسمت یکی از مهم ترین بخش ها قالب WPLMS است.
شما در این قسمت می توانید دوره های آموزشی خود را تعریف کنید.
و اگر وارد بخش ویرایش هر یک از دوره ها شوید می توانید با وارد کردن اطلاعات مخصوص به هر دوره، تعریف آن دوره آموزشی را تکمیل نمایید.
در این بخش استاد می تواند جلسات مربوط به دوره ها را برای دانشجویان تعریف کند.
و به مشابه همه دوره ها می توانید از بخش ویرایش هر یک از جلسات تنظیمات خاص آن را انجام دهید.
در این قالب آموزشی وردپرس اساتید امکان ایجاد آزمون برای ارزیابی آن دسته از دانشجویانی که در دوره ای ثبت نام کرده اند را دارند. که شما مجدد با وارد شدن به بخش ویرایش هر یک می توانید مواردی از قبیل زیرعنوان دوره، دوره متصل شده، مدت زمان آزمون، پارامتر مدت زمان آزمون و… را تنظیم نمایید:
10. در بخش دسته دوره ها و برچسب جلسه نیز به ترتیب امکان تعریف دسته هایی برای دوره ها و برچسب برای جلسات خود را دارید.
11. در بخش تنظیمات LMS این امکان برای شما فراهم است که بتوانید مواردی مانند اعضا، پیشرفت کاربر و… را از بخش های مختلف صفحات مخفی کنید و یا امکان نمایش را به آن ها بدهید:
قالب WPMLS از ووکامرس پشتیبانی می کند. به همین دلیل شما می توانید دوره های خود را از طریق ووکامرس به فروش برسانید و افزونه های مرتبط با ووکامرس مانند درگاه های پرداخت را بر روی قالب نصب و فعال نمایید. به این صورت سایت خود را به یک فروشگاه تبدیل کنید.
برای ایجاد محصولات شما به عنوان مدیر سایت وارد پیشخوان وردپرس قالب شوید. در پیشخوان بر روی محصولات و بعد افزودن جدید کلیک کرده و عنوان و توضیحی را برای محصول خود اضافه کنید:
در ادامه تنظیمات آموزش کار با قالب wplms، به قسمت مربوط به دوره های مرتبط می رسید که دوره مدنظر خود را در این قسمت وارد کنید. و اگر می خواهید قیمت گذاری به عنوان یک اشتراک باشد انتشار را فعال نمایید. سپس مدت زمان و پارامتر مدت زمان انتشار را مشخص کنید.
در واقع، در قسمت دوره های مرتبط، نام دوره را بنویسید. بعد انتشار را اگر فعال کنید، محصول از نوع اشتراک زمانی میشه و قیمت گذاری به عنوان یک اشتراک میشه ( قیمت هر ماه).
و در مرحله آخر شما قیمت و سایر موارد مربوط به محصول خود را وارد می کنید؛ حتی از پنل سمت چپ در بخش تصویر محصول یا گالری محصول می توانید تصویر یا تصاویری برای محصول خود تعیین نمایید:
امکان سفارشی سازی قالب از بخش نمایش / سفارشی سازی: از طریق این قسمت شما می توانید عنوان سایت، لوگو سایت، تصویر پس زمینه، مکان های منو و… را تنظیم نمایید.
شما در بخش افزونه ها در پنل پیشخوان وردپرس امکان مشاهده افزونه های نصب شده بر روی قالب، بروز رسانی آن ها و نصب افزونه های موردنظر خود را دارید.
قالب WPLMS پس از ثبت نام کاربر در سایت، وی را به عنوان دانش آموز یا دانشجو نمی شناسد مگر اینکه یک بار در سایت وارد شود.
برای اضافه کردن سوالات جدید، شما باید وارد پیشخوان وردپرس شوید سپس بر روی LMS، همه سوالات کلیک کرده و دکمه افزودن جدید را بزنید:
و مطابق با تصویر زیر به تعریف سوال جدید بپردازید:
در بخش مربوط به تنظیمات سوال، موارد زیر را باید تنظیم نمایید:
برای ایجاد آزمون شما باز هم مانند ایجاد سوال باید وارد پنل پیشخوان وردپرس شوید و روی LMS کلیک کرده و این بار بخش همه آزمون ها را برگزینید. و سپس دکمه افزودن جدید را بزنید.
اکنون به توضیح بخش تنظیمات آزمون بپردازیم:
برای ایجاد یک جلسه جدید، بعد از ورود به پیشخوان بر روی همه جلسات و سپس کلیک بر روی دکمه افزودن جدید، نسبت به ایجاد یک جلسه جدید اقدام کنید.
به مشابه موارد قبلی در قسمت عنوان نام جلسه و در ویرایشگر اطلاعات یا دستورالعمل های مربوط به جلسه را بنویسید.
سپس در بخش تنظیمات جلسه موارد خواسته شده را مطابق با توضیحاتی که در ادامه به عرض شما می رسانیم تکمیل نمایید:
برای تعریف تکلیف جدید برای کاربرانتان می توانید پس از ورود به پنل پیشخوان وردپرس خود از بخش LMS، همه تکالیف را برگزینید و بر اساس موارد خواسته شده برای تعریف تکالیف به تکمل تنظیمات آن بپردازید.
برای ایجاد رویداد جدید شما بعد از وارد شدن به پنل پیشخوان وردپرس، از فعال بودن افزونه EventOn مطمئن شوید و سپس بخش رویدادها را از پنل انتخاب کرده و بر روی افزودن رویداد کلیک کنید.
گفته می شود یک دوره کامل است، آزمون ها به آن اضافه شود. بنابراین در ادامه با ما در ایجاد دوره جدید همراه باشید:
در پنل از بخش LMS، همه دوره ها را برگزینید و بر روی دکمه افزودن جدید کلیک نمایید. مطابق با تصویر زیر نام دوره و توضیحات آن را وارد نمایید:
سپس در بخش تنظیمات دوره موارد زیر را وارد کنید:
پارامتر مدت زمان دوره: نوع پارامتر زمان را مشخص کنید.
شما در پنل پیشخوان وردپرس با مراجعه به بخش تنظیمات، LMS می توانید به تنظیمات عمومی سامانه آموزشی دسترسی پیدا کنید. در این بخش تنظیمات عمومی که مربوط به کاربران ثبت نام کرده و وارد شده، فرم ثبت نام، منو دوره و… را می توانید مشاهده و به انجام تنظیمات آن ها بپردازید نکته مهمی که قالب WPLMS دارد این است که در هر بخش و برای هر گزینه در حد یک خط شما را راهنمایی کرده است و همین باعث می شود شما در امر تنظیم گزینه ها دچار مشکل نشوید.
دانشجو در قالب WPLMS اساساً هر کاربر ثبت نام شده، در سایت است. در واقع همه افرادی که در جدول Users ظاهر می شوند، کاربران دارای پروفایل هستند و می توانند دوره های سیستم را دنبال کنند.
پس از ثبت نام کاربر در سایت، WPLMS نمی تواند او را شناسایی کند؛ مگر اینکه وارد سایت شود. پس بنابراین برای اینکه WPLMS کاربر را به عنوان دانشجو بشناسد، او باید حداقل یک بار به سایت وارد شود. در این راهنما خواهیم گفت که چگونه کاربران در نقاط مختلف سایتی که با قالب آموزشی WPLMS ایجاد شده، تعامل دارند.
به طبع کاربران دسترسی های کمتری نسبت به مدرسین و مدیران دارند. که در ادامه با برخی از امکانات کاربران در سایت آشنا می شویم:
ابتدا بعد از نصب و فعال سازی قالب WPLMS باید امکان عضویت در وردپرس فعال گردد و نقش پیش فرض انتخاب شده، دانشجو باشد. به همین منظور یک صفحه از مسیر تنظیمات/ بادی پرس باید به صفحه ثبت نام اضافه کنید.
برای ثبت نام، کاربران به راحتی می توانند با کلیک بر روی دکمه ثبت نام در هدر به صفحه مورد نظر، هدایت شود و جزئیات را در آن صفحه پر کنند. پس از اتمام ثبت نام یک لینک فعال سازی به آدرس ایمیل آن ها ارسال می شود. که بعد از کلیک بر روی آن، لینک حساب کاربری برای کاربران در سایت ایجاد می گردد. پس اکنون وارد سایت شوند.
بعد از ورود به سایت با کلیک بر روی پیوند مشاهده پروفایل امکان ویرایش پروفایل و وارد کردن جزئیات دیگر برای آن ها فراهم می شود.
کاربران به آسانی با کلیک بر روی دکمه دریافت / خرید دوره و اضافه شده دوره به سبد خرید می توانند اقدام به پرداخت هزینه و دریافت آن نمایند. پس از خرید محصول، کاربر به صورت خودکار به گروه دوره ها و انجمن ها متصل می شود.
کاربر بعد از خرید دوره واجد شرایط برای شرکت در دوره است. اگر دوره نیاز به گذاراندن پیش نیاز دارد قادر به شرکت در آن دوره نخواهد بود. مگر اینکه دوره مقدماتی توسط مدرس پایان یافته و ارزیابی شود.
کاربر بعد از شروع دوره می تواند به واحدهای درسی و جدول زمانی دوره دسترسی داشته باشد. از آنجایی که ممکن است هر واحد به یک بخش واحد متصل باشد به همین خاطر این امکان برای کاربر وجود دارد تا با مدرس و سایر اعضا در تعامل باشد. همچنین امکان دانلود پیوست هایی که در گروه بارگذاری می شوند نیز برای او وجود دارد.
پس از پایان یک واحد درسی کاربر می تواند با علامت گذاری آن واحد اتمام آن را مشخص کند. برای این کار باید بر روی پیوند انتهای هر واحد “علامت گذاری کامل” را کلیک کند و هنگامی که واحد به عنوان کامل مشخص شد یک نقطه سبز رنگ در جدول زمانی دوره جلو واحد نمایش داده می شود.
آزمون ها یکی از قسمت های قالب WPLMS است که می توانند مستقل از هر دوره ای نیز تعریف شوند.
هر کاربر می تواند در جدول زمانی بر روی آزمون مدنظر خود کلیک نماید تا برای حضور در آزمون آماده شود و بعد از کلیک بر روی پیوند کاربر به رابط آزمون وارد شده و صفحه دستورالعمل آن به او نمایش داده می شود.
برای آغاز آزمون کافی است بر روی دکمه شروع آزمون کلیک نموده تا تایمر آن شروع به کار کند. پس از اتمام آزمون با دکمه ارسال، کاربر می تواند پاسخ آزمون خود را ارسال نماید. و در آخر هم با کلیک بر روی دکمه بررسی نتایج، درخواست ارزیابی آزمون را به مدرس خود دهد.
پس از اتمام واحدها و آزمون ها کاربر می تواند به جدول زمانی دوره مراجعه کند و با کلیک بر روی دکمه پایان دوره، دوره را جهت ارزیابی ارسال کند.
کاربر برای مرور و بازبینی دوره می تواند بر روی دکمه Review Cource در زیر جدول زمانی کلیک نماید.
هنگامی که کاربر آزمون را می دهد مدرس آن را ارزیابی کرده و یک پیام اتوماتیک برای کاربر ارسال می کند تا او بتواند نمره و نتایج آزمون خود را مشاهده کند. این ویژگی را کاربر در بخش پروفایل/ دوره ها / نتایج می تواند بررسی نماید.
این ویژگی اساساً زمانی استفاده می شود که یک مدرس، آزمون را به صورت دستی ارزیابی کند اما در ارزیابی خودکار کاربر بعد از ارائه آزمون بلافاصله نتیجه آزمون خود را مشاهده می کند.
هنگامی که مدرسین دوره های ارائه شده را ارزیابی کردند هر کاربر نمره ای از آن دوره کسب می کند. که بدین منظور پیام و اعلان هایی برای او ارسال می گردد. و او می تواند با مراجعه به بخش پروفایل / دوره ها / آمار به بررسی نمره خود بپردازد.
اگر کاربر موفق به کسب نمره قبولی شود گواهینامه مخصوص اتمام دوره به او داده می شود و می تواند در بخش پروفایل، آن را مشاهده کند.
اثر تعاملی بین کاربران در قالب WPLMS از طریق انجمن ساز BuddyPress است که مولفه های مختلفی را برای ترویج تعامل بین کاربر و مدرسین ارائه می دهد. از جمله قابلیت های این بخش می توان ارسال و دریافت پیام های خصوصی، شرکت در انجمن ها، پیوستن به گروه ها و… را برشمارد.
در این بخش از مقاله آموزش کار با قالب وردپرس WPLMS قصد داریم تا شما را با نحوه عملکرد این قالب آشنا کنیم.
ثبت نام کاربران: این بخش توسط وردپرس و بادی پرس به طور کامل مدیریت می شود. و هر صفحه ای که در مسیر تنظیمات / بادی پرس / برگه ها قسمت ثبت نام متصل شود. به یک صفحه ثبت نام برای کاربران تبدیل می گردد:
بادی پرس عملیات رونویسی در این صفحه را انجام می دهد اما محتوای موجود در صفحه بارگذاری نمی شود. در این میان WPLMS نقش ایجاد یک ظاهر طراحی شده را برعهده دارد که با اضافه کردن المان هایی از جمله آکاردئون موجب استایل دهی به صفحه ثبت نام می شود.
در بخش اول لازم است نام کاربری، رمز عبور و آدرس ایمیل از کاربران به هنگام ثبت نام گرفته شود. اما بخش دوم آن بر اساس فیلدهایی که شما در مسیر کاربران / فیلدهای پروفایل تنظیم کرده اید نمایش داده می شود.
فعال سازی: بخش فعال سازی توسط بادی پرس مدیریت می شود. که کاربران پس از انجام ثبت نام ایمیلی با لینک فعال سازی دریافت می کنند. که فرمت آن به صورت زیر است:
http://yoursite.com/activation-page-slug/XXXYYY
که قسمت XXXYYY کد فعال سازی است.
اگر بخواهیم به صورت کامل تر روند ثبت نام را به شما عزیزان توضیح دهیم. می توان گفت که هنگامی که یک کاربر از طریق بادی پرس ثبت نام می کند. در جدول WP Signup اطلاعات او ذخیره می شود. که البته در جدول ثبت نام کد فعال سازی این شخص نیز ثبت می گردد. حال هنگامی که کاربر لینک فعال سازی را کلیک می کند یا کد را در صفحه فعال سازی وارد می کند. با فعال شدن حساب کاربری او در جدول WP Signup یک کاربر ساخته می شود.
صفحات دایرکتوری (همه دوره ها، همه گروه ها، همه اعضا و همه فعالیت ها): همه این صفحات دایرکتوری، صفحاتی هستند که در بخش برگه های بادی پرس در تنظیمات وردپرس قرار دارند. هر صفحه متصل در اینجا از طریق فایل های قالب بادی پرس ساخته شده اند.
در ادامه اگر علاقمند به نحوه کار تابع های هر یک از بخش های قالب هستید می توانید به داکیومنت اصلی قالب مراجعه کنید.
همانطور که می دانیم افزونه ها مانند نرم افزارهای کوچکی هستند که قابلیت و امکاناتی را به سایت ما می دهد. و هر کدام برای پوشش دهی ناحیه ای به کار گرفته می شوند. برای مثال برای حفظ تمامی داده ها در قالب باید افزونه Vibe Custom Types را نصب و فعال نمایید.
در ادامه این بخش از مقاله به سراغ معرفی تعدادی از افزونه های قالب WPLMS می پردازیم:
علاوه بر افزونه های همراه قالب که در بخش قبل به معرفی برخی از مهم ترین های آن ها پرداختیم. قصد داریم که در این بخش شما را با افزودنی های رایگان که می توانید به قالب WPLMS اضافه کنید تا امکانات بیشتری در اختیار کاربران خود قرار دهید، آشنا کنیم.
در کنار ADDON های معرفی شده در بالا یک سری افزودنی های دیگر به صورت paid نیز وجود دارند که در ادامه شما را با آن ها آشنا می کنیم:
آیا برای شما هم پیش آمده که بعد از خرید قالب یا افزونه با یک سری از خطاها یا سوالاتی مواجه شده باشید؟ و یا همین سوالات منجر به ارسال تیکت برای پشتیبان محصول یا گرفتن چند دقیقه از وقتتان برای سرچ در اینترنت شده باشد؟ و شاید حتی در برخی موارد هم احساس سردرگمی کرده باشید؟
به همین خاطر ما قصد داریم به یک سری از سوالات متداول در خصوص قالب آموزشی WPLMS اشاره کنیم تا بتوانید از وقت خود استفاده مفید کنید. پس در ادامه مقاله با ما همراه باشید.
این ارور برای اکثر کاربران به صورت مشترک اتفاق میافتد. شاید در نگاه اول با دیدن این ارور بگویید که فایل قالبی که در اختیار شما قرار گرفته کامل و قابل نصب نیست. و قالب فایل STYLE.CSS را کم دارد. اما ما می خواهیم به شما این اطمینان را بدهید که در 99% مواقع چنین امکانی وجود ندارد.
اما نحوه رفع این خطا چگونه است؟!! این خطا در صورتی به شما نمایش داده می شود که فایل قالب به درستی در هاست آپلود نشده و نصب قالب کامل صورت نگرفته است. پس کافی است که فایل را از روی هاست پاک کنید ومجدد عملیات آپلود و نصب آن را انجام دهید.
در رابطه با این پیغام شما چه حدسی می زنید؟! به نظر شما راه حل چیست؟
این پیغام بدین معنی است که حد بارگذاری سرور شما از حجم قالب کمتر است. بنابراین مطمئن شوید که میزان حد بارگذاری شما بیشتر از حجم قالب باشد. که برای افزایش میزان بارگذاری شاید لازم باشد با شرکت هاستینگ خود تماس بگیرید.
صفحه سفید یا Fatal Error ممکن است به دلیل عدم سازگاری موارد زیر با تنظیمات سرور شما باشد:
WPLMS قالبی است که ویژگی های زیادی دارد. هر یک از این ویژگی ها حافظه PHP را مصرف می کنند. همچنین میزان مصرف حافظه PHP با افزایش تعداد کاربران آنلاین سایت افزایش می یابد. بنابراین ما دقیقاً نمی توانیم میزان نیاز به حافظه PHP را برای سایت شما مشخص کنیم. اما هنگامی که با صفحه سفید مواجه شده اید ویژگی نمایش خطا را در هاست خود فعال نمایید.
نحوه فعال کردن نمایش خطا به این صورت است که پس از وارد شدن به هاست خود در Public-html به مسیر نصب قالب خود بروید و فایل wp-config.php را باز کرده و سپس WP_DEBUG را true نمایید.
;(Define(‘WP_DEBUG’, true
سپس آدرس سایت خود را refresh نمایید تا خطای مربوطه به شما نشان داده شود و بتوانید بر اساس آن اقدامات لازم را انجام دهید.
اگر در هنگام تنظیم قالب به تعداد بار کمی با این پیغام روبرو شده اید بدانید و آگاه باشید که این خطا نیست!!! و شما می توانید آن را نادیده بگیرید و به ادامه تنظیم قالب خود بپردازید.
اگر اسلایدر قالب به شما نمایش داده نمی شود یکی از روش های رفع مشکل این است که قالب پیش فرض وردپرس را در بخش نمایش / پوسته ها پنل پیشخوان به طور موقت فعال نمایید. و ببینید آیا مشکل شما حل شده یا نه.
یکی دیگر از روش هایی که می توانید در این مورد امتحان کنید این است که تمامی افزونه ها را غیر فعال نمایید و سپس یکی یکی آن ها را مجدد فعال کنید. در حین انجام این کار دقت کنید تا افزونه ای که موجب ناسازگاری شده است را بیابید.
بعضی اوقات ممکن است اتفاق بیفتد که منوهای قالب شما قابل مشاهده نباشند. این اتفاق به علت عدم هماهنگی بین منوها و صفحات ایجاد می شود. اما نحوه رفع آن چیست؟
برای رفع این مشکل باید منوها و مکان نمایش آن ها را به صورت دستی تنظیم نمایید. به پیشخوان بروید و در نمایش / فهرست ها اقدام به تنظیم منو و مکان آن ها کنید:
بعضی اوقات ممکن است اتفاق بیفتد که این پیغام که تصویر دوره شما گم شده را مشاهده کنید. این پیغام به علت عدم تطابق شناسه اتفاق می افتد. برای رفع این مشکل کافی است به پیشخوان وردپرس رفته و در همه دوره ها / ویرایش دوره را کلیک نمایید و در آن جا به تنظیم ویژگی تصویر بپردازید. و در آخر، دوره را ذخیره کنید.
این پیغام که موجب انتقال شما به صفحه 404 می شود را باید چگونه برطرف کنید؟
ابتدا بررسی کنید که وضعیت دوره شما تنظیم شده است یا نه. برای این کار به مسیر زیر مراجعه کنید:
WP-admin >> تنظیمات >> بادی پرس >> صفحات (برگه ها)
اگر صفحه از قبل تنظیم شده باشد سپس به تنظیمات / پیوندهای یکتا / روی ذخیره Permalinks کلیک کنید.
تغییر مسیر بعضی صفحات به صفحه 404 به دلیل پیوند مجدد اتفاق می افتد.
این پیغام جز رایج ترین مسئله ها است که کاربر دوره را خریداری کرده اما به آن دسترسی ندارد. علت رخداد چنین اتفاقی به دلیل عدم اتصال دوره به ووکامرس می باشد.
در این مورد باید حتما اطمینان حاصل کنید که دوره شما به دوره محصول متصل شده است. برای اتصال دوره خود مراحل زیر را انجام دهید:
2. اگر دوره از قبل ایجاد شده است کافی است ویرایش را کلیک نمایید.
3. حال به بخش های تنظیمات دوره و قیمت گذاری رفته و محصول را به دوره متصل کرده ومراحل قیمت گذاری را انجام دهید.
4. در نهایت مراحل را ذخیره کنید.
اگر شما مدرس یا ادمین سایت هستید و قصد اختصاص دوره های رایگان برای کاربران در هنگام فعال سازی حساب کاربریشان را دارید. باید به LMS، بخش تنظیمات بروید و تیک مربوط به “اختصاص دوره های رایگان برای دانش آموزان در فعال سازی حساب کاربری” را بزنید.
گاهی کاربران شکایت می کنندکه وقتی بر روی دکمه شروع دوره کلیک می کنیم صفحه وضعیت دوره در دسترس قرار نمی گیرد. البته هیچ خطایی نیز نمایش داده نمی شود. به نظر شما راه حل رفع این مشکل چیست؟
این اتفاق به این دلیل پیش می آید که دکمه شروع دوره قادر به پیدا کردن صفحه وضعیت دوره نیست. شما وارد پیشخوان وردپرس خود شوید و از بخش WPLMS مدیریت دوره را برگزینید. و سپس نسبت به تنظیم صفحه وضعیت دوره در صورتی که از قبل تنظیم نشده اقدام بفرمایید.
در پایان امیدواریم از آموزش کار با قالب wplms برایتان مفید باشد و سایتی مطابق با نیاز و سلیقه خود بتوانید طراحی کنید.
سپاس از همراهی شما.