
فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون
درباره برنامه
۱۲- فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون
فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون نیز یکی دیگر از 15 فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار است که به مشکلاتی که یک استارتاپ با آن روبرو میشود میپردازد.
این سریال در ژانر کمدی ساخته شده است و دارای زبانی طنز میباشد. این سریال به بهترین شکل ممکن فاکتورهای مهم و تأثیر گذار دنیای استارتاپ ها یعنی دولوپرها، دانشگاهها، سرمایه گذارها و مدیران کمپانیها مورد نقد قرار میدهد.
معرفی فیلم غارتگران دره سیلیکون (یکی از ۱۵ فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی )
برای ساخت این فیلم از زندگینامه موسسان مایکروسافت و اپل الهام گرفته شده است. زیرا این دو غول تکنولوژی کار خود را از پایینترین سطح کسب و کار شروع کردهاند و در نهایت به موفقیتهای بسیار زیادی دست پیدا کردهاند. استیو جابز و بیل گیتس هر کدام کار خود را از صفر شروع کردند و این سریال در واقع جزئیات کار آنها را به نمایش میگذارد و همچنین رقابت بین این دو کارآفرین را به خوبی نشان میدهد.
یکی از دلایلی که ما تصمیم گرفتیم تا فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون در لیست 15 فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار قرار دهیم؛ این است که این فیلم ایمان داشتن به رویاهای فرد را نشان میدهد. دقیقاً چیزی که در تمام فیلمهای سینمایی و سریالهایی که در طول مقاله اشاره شده است، در این فیلم نیز به خوبی قابل مشاهده است.
نکته مثبت دیگری که در این سریال توجه هر بینندهای را به خود جذب میکند، نکات تاثیرگذاری است که در دستیابی به موفقیت هر دوی این افراد قابل مشاهده است. به عبارت دیگر هر کارآفرینی باید این سریال را با دقت تماشا کند.
غارتگران دره سیلیکون یکی از بهترین فیلم های انگیزشی
فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون از جمله بهترین فیلمهای انگیزشی دهههای اخیر سینمای جهان شناخته میشود. این یک فیلم آموزنده برای کارآفرینان به شمار میرود. در واقع این فیلم قصد دارد به کارآفرینان و صاحبان کسب و کار و افرادی که رؤیای راه اندازی یک تجارت را در ذهن خود میپرورانند بگوید که مسیر دشواری در مقابل آنها قرار دارد. اما اگر بتوانند به موفقیت برسند میتوانند به یک برند شخصی، یک شخصیت معروف و شناخته شده و یک درآمد بی نظیر و شگفت انگیز برسند.
امروزه راه اندازی یک تجارت یا کسب و کار و کارآفرین بودن کار راحتی نیست. ولی باز هم میتوان با تحمل سختیها و فراز و نشیبها این راه را سپری کرد و به موفقیت رسید. یکی از کارهای مهمی که هر کارآفرینی برای دستیابی به موفقیت، رشد و پیشرفت کسب و کار خود باید انجام دهد این است که روی توسعه فردی و رشد خود سرمایه گذاری کند. یکی از بهترین شیوههایی که برای توسعه فردی و رشد توصیه میشود تماشا کردن فیلمهای انگیزشی نظیر فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون (یکی از ۱۵ فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار) است.
دره سیلیکون کجاست؟
قبل از اینکه به داستان این فیلم که از یکی از ۱۵ فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی می باشد، بپردازیم ابتدا باید به این سؤال مهم یک جواب ساده بدهیم. ممکن است شما نیز از خودتان پرسیده باشید که دره سیلیکون کجاست که این فیلم حول محور آن ساخته شده است؟
دره سیلیکون در حقیقت در یک منطقه در ۷۰ کیلومتری جنوب شرقی سانفرانسیسکو ایالت کالیفرنیای آمریکا واقع شده است. در دهه ۱۹۳۰ دو دانشجو با نامهای ویلیام هیولت و دیوید پاکارد که موسسان و بنیانگذاران شرکت hp بودند فعالیت خود را در این منطقه شروع کردند. دره سیلیکون در ابتدا فقط یک گاراژ بود.
اما امروزه به حدی رشد کرده است که یک منطقه مشهور و معروف به شمار میرود و شرکتهای فعال در حوزه فناوری که در سطح جهانی شهرت دارند، دفتر مرکزی خود را در این منطقه احداث کردهاند. دره سیلیکون فعلی شهرهای متعددی را شامل میشود که سن خوزه یکی از آنها است. در حقیقت این شهر مرکز دره سیلیکون به شمار میرود.
داستان فیلم غارتگران دره سیلیکون یکی از ۱۵ فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار
این فیلم که یکی از ۱۵ فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار محسوب می شود، با تمرکز بر کتاب «آتش در دره» تولید شده است و به داستان دو غارتگر این دره یعنی بیل گیتس و استیو جابز اشاره دارد. این کتاب به داستان ساخته شدن از اولین کامپیوتر شخصی توسط پاول فربرگر و مایکل سوان میپردازد و تمرکز اصلی آن به رقابت بین شرکتهای مایکروسافت و اپل است. رقابتی که باعث شد کامپیوترهای خانگی وارد بازار شود.
بینندگان به راحتی میتوانند در این فیلم مسیر پر پیچ و خم دستیابی به موفقیت بیل گیتس و استیو جابز را مشاهده کنند. این فیلم از زمان انتشار تا به امروز مخاطبان بسیار زیادی را به خود جذب کرده است و تعداد زیادی از افرادی که در حوزه کارآفرینی فعال هستند و یا در حوزه کسب و کار و بازاریابی مشغول به کار هستند از این فیلم الهام گرفتند و نظرات فوقالعادهای را در رابطه با آن بیان کردند. فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون (که یکی از 15 فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار محسوب می شود) در سال ۱۹۹۹ میلادی منتشر شد و توانست الهامبخش و الگو افراد بسیار زیادی باشد.
چیزی که میتوان از این فیلم به راحتی آموخت این است که زمانی که با یک برند مشهور و معتبر مواجه میشویم نباید تصور کنیم که این برند از ابتدا با همین قدرت و اعتبار، کار خود را آغاز کرده است. صاحبان برندهای بزرگ و معروفی مانند مایکروسافت و اپل با کمک گرفتن از ذکاوت، هوش و تلاش شبانهروزی توانستند به موفقیت و هدف خود دست پیدا کنند و این برندهای بزرگ که شهرت جهانی دارند را برای خود به وجود بیاورند. این موضوع تنها مربوط به دو برند اپل و مایکروسافت نیست؛ بلکه برندهای بزرگ ایرانی نیز همین مسیر را طی کردهاند.
دیالوگ ماندگار فیلم غارتگران دره سیلیکون (یکی از ۱۵ فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی )
در فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون با یک دیالوگ بسیار جذاب و زیبا که توسط بیل گیتس گفته میشود روبرو میشویم:
ببین وظیفه ما این نیست که بفهمیم و درک کنیم که شخص مقابل چه چیزی میخواهد و به چیزی نیاز دارد. ما باید تلاش کنیم تا این نیاز را در او به وجود بیاوریم. باید کاری کنیم که شخص بفهمد که چنین نیازی هم در او وجود دارد و ما تنها کسانی هستیم که میتوانیم مشکل او را برطرف کنیم.
در ادامه بررسی فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون (که یکی از 15 فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار محسوب می شود)، تجربیات و درسهایی که از این فیلم تأثیر گذار انگیزشی به دست آوردهایم را در اختیارتان قرار دهیم.
نکات طلایی و تاثیرگذار فیلم غارتگران دره سیلیکون یکی از ۱۵ فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی
از بهترین کارهایی که یک کارآفرین و یک فرد که به تازگی کسب و کار خود را راه اندازی کرده است میتواند انجام دهد، استفاده از تجربیات متخصصان است و همچنین استفاده از درسهایی است که میتواند از زندگی و کسب و کار آنها بیاموزد و بعضی از این درسها و تجربیات را در کسب و کار و تجارت خود استفاده نماید. غارتگران دره سیلیکون همانگونه که گفته شد داستان زندگی و موفقیت بیل گیتس و استیو جابز است و حالتی مستندگونه دارد.
۱- شرکتهای بزرگ و معتبر هم میتوانند اشتباه کنند
در فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون که یکی از 15 فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار است، شرکتهای معتبر و بزرگ مختلفی مانند آی بی ام نامبرده شده است. یکی از جالب توجه ترین نکاتی که در این فیلم بیان میشود این است که شرکتهای بزرگ هم میتوانند اشتباه کنند. به بیان دیگر ناسازگاری این گونه شرکتها با ناکارآمدی و شرایط مختلف آنها موجب میشود که در مسیر رسیدن به اهداف خود دچار مشکلاتی شوند که آنها را از دستیابی به موفقیت باز میدارد.
بعضی از شرکتها نیز به دلیل همین ناسازگاریها با شرایط و ناکارآمدی خود از رده خارج میشوند و برای همیشه از دنیای کسب و کار خداحافظی میکنند. بعضی از شرکتهای دیگر نیز تلاش و پشتکار خود را افزایش میدهند تا به موفقیت و هدف خود دست یابند و اعتبار برند خود را بازگردانند. بینندگان در این فیلم (که یکی از ۱۵ فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار محسوب می شود) میتوانند ببینند که شرکتهای بزرگ و معتبری مانند آی بی ام و اچ پی نمیتوانند خودشان را با کامپیوتر شخصی، رابط کاربری گرافیکی و ماوس سازگار کنند. اما شرکت اپل و مایکروسافت این نیاز را به خوبی درک کردند و ثروت زیادی نصیبشان شد.
درس هایی از فیلم غارتگران دره سیلیکون برای کارآفرینان (یکی از ۱۵ فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی )
درسی که این فیلم (که یکی از ۱۵ فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار محسوب می شود) به بینندگان و کارآفرینانی که آن را تماشا میکنند میدهد این است که نباید خطاها و اشتباهاتی که در کسب و کار خود با آن مواجه میشوید را پایان عمر کسب و کار نوپای خود تلقی کنید. بلکه باید تلاش خود را بیشتر کنید تا اشتباهاتی که در گذشته انجام دادهاید را تکرار نکنید.
بسیاری از بزرگان کارآفرینی و کسب و کارهای معتبر و موفق به این اعتقاد دارند که یک اشتباه را میتوان فراموش کرد و آن را نادیده گرفت؛ اما اگر اشتباه دوباره تکرار شود، امکان دارد که موجودیت کسب و کار و تجارت شما را با خطر جدی روبرو کند.
۲- هیچ وقت از رقابت با رقبای خود نترسید و برای مزیت رقابتی تلاش کنید
قسمتی از فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون که یکی از 15 فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار است، مربوط به بازه زمانی است که بیل گیتس و استیو جابز با یکدیگر رقابت میکنند. همچنین از همان آغاز فعالیت کاری خود رقابت سنگین و نفس گیری را با شرکت آی بی ام شروع کردند. تلاشهای جابز برای دستیابی به پیروزی در این رقابت واقعاً چشمگیر و قابل تحسین است. این موضوع میتواند برای صاحبان کسب و کار و کارآفرینانی که به تازگی اقدام به راه اندازی کسب و کار خود نمودند الهام بخش و آموزنده باشد.
یکی از مهمترین نکاتی که صاحبان کسب و کار باید به آن توجه داشته باشند این است که آنها باید با سایر رقیبان خود رقابت داشته باشند. البته این رقابت باید سالم باشد به این معنا که شما اگر صاحب یک کسب و کار هستید، باید از راه مزیت رقابتی خودتان رقیبانتان را کنار بزنید و پیروز میدان شوید. به بیان سادهتر شما باید کیفیت محصولات، خدمات و کالاهای خود را نسبت به سایر رقیبان خود افزایش دهید تا مشتریان و مخاطبان خود را ترغیب کنید که به جای رقیبانتان شما را انتخاب کنند.
۳- بهتر است علاقه خودتان را دنبال کنید، درسی مهم از یکی از ۱۵ فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی
از گذشته تاکنون همیشه به افرادی که قصد راه اندازی کسب و کاری را داشتند گفته شد که برای رسیدن به موفقیت و اهداف خود بهتر است روی یک موضوع خاص متمرکز شوید. وقتی شما تلاش میکنید تا تمرکز خود را روی یک موضوع خاص و منحصربه فرد بگذارید، باید مدت زمان زیادی را در طول شبانه روز به آن اختصاص دهید. تصور کنید که شما به عنوان یک کارآفرین به موضوع کسب و کار خود علاقهای نداشته باشید؛ آیا واقعاً میتوانید مدت زمان زیادی را به آن اختصاص دهید و بی وقفه برای رسیدن به آن تلاش کنید؟
مسلماً چنین چیزی امکان ندارد زمانی که به زندگی نامه بیل گیتس توجه میکنیم متوجه میشویم که او از همان دوران کودکی به برنامه نویسی و کامپیوتر علاقه بسیار زیادی داشته است. او متوجه شد که با عشق و علاقه به کار و تلاش زیاد میتواند بیل گیتس امروزه را خلق کند و به عنوان یکی از ثروتمندترین افراد جهان شناخته شود.
بنابراین اگر شما هم قصد دارید که بعد از راه اندازی کسب و کار و تجارت خود به شادی، موفقیت و ثروت زیادی دست پیدا کنید؛ بهتر است که حوزه کاری خود را به گونهای انتخاب نمایید که به آن علاقه مند باشید تا بتوانید برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار خود زمان، انرژی و تلاش زیادی را صرف کنید.
۴- پیشرفت و رشد کسب و کار، بدون در اختیار داشتن منابع مالی تقریباً امکان پذیر نیست
مشکلی که موجب شکست و ناکامی استارتاپ ها و کسب و کارهای نوپای زیادی میشود، منابع مالی است. این مشکل در بیشتر مواقع به یکی از شکلهای زیر بروز پیدا میکند:
استارت آپ ها از همان آغاز فعالیت خود به منابع مالی دسترسی ندارند
مدیران و صاحبان کسب و کارها در اکثر مواقع منابع خودشان را به نوعی مدیریت نمیکنند که بعد از گذشت مدتی با مشکلی روبرو نشوند. به همین دلیل بعد از گذشت مدتی منابع مالی که در اختیار آنها قرار داده شده است به پایان میرسد و آنها با کمبود یا فقدان منابع مالی مواجه میشوند. در نتیجه اگر شما مدیر یک استارتاپ یا کسب و کار نوپا هستید، بهتر است که مراقب این موضوع باشید و با مدیریت هوشمندانه و صحیح منابع مالی خود، مانع مواجهه با مشکلات مالی شوید تا بتوانید کسب و کار خود را به بهترین نحو ممکن پیشرفت دهید.
مدیریت مالی یکی از ویژگیها و فواید رقابتی هر کسب و کار نوپا و استارتاپ و حتی کسب و کارهای ریشه دار به شمار میرود. به همین دلیل است که شرکتها همواره از مدیران مالی کاردان و کار بلد برای پیش بردن کسب و کار و تجارت خود کمک میگیرند. اگر شما قصد دارید که کسب و کار خود را راه اندازی کنید و به وسیله آن به موفقیت برسید، باید دانش و آگاهی کافی در زمینه مالی داشته باشید و روش درست سرمایهگذاری کردن و خرج کردن را یاد بگیرید تا منابعی که در اختیار شما قرار دارد را به بهترین شکل ممکن مصرف کنید.
۵- برای رسیدن به موفقیت باید نیاز را در مخاطبان خود به وجود بیاورید
یکی از اصلیترین نکاتی که در فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون که یکی از 15 فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار محسوب می شود به آن اشاره شده است، این است که استیو جابز و بیل گیتس میدانند که در زمان خودشان کسی نیاز آنچنانی به کامپیوتر شخصی و خانگی ندارد و حتی امکان دارد که این کامپیوترها به عنوان یک وسیله تجملی و یا یک وسیله اضافی به شمار روند که همه افراد توانایی خرید آن را نداشته باشند.
اما این دو نفر تمام تلاش خود را به کار گرفتند و از راه ترفندهای تجاری سعی کردند که محصول و کالایی که تولید کردند را در بین مخاطبان خود رواج دهند.
درسی مهم برای کارآفرینان و صاحبان مشاغل
این موضوع میتواند برای کارآفرینان و افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار های خود را دارند یک درس بسیار ارزشمند باشد. در صورتی که شما قصد دارید یک تجارت جدید برای خود راه اندازی کنید و یک محصول یا کالا را به بازار عرضه کنید، احتمال دارد که در آغاز این حس را داشته باشید که مخاطب زیادی برای محصول و کالای شما وجود ندارد و قطعاً از شما خرید نمیکنند.
اما پیشنهاد ما به شما این است که بهتر است تفکر و نگرش خود را تغییر دهید. شما باید به این موضوع فکر کنید که اگر مخاطبانتان به کالا و خدمات شما احتیاجی ندارند، شما از چه تکنیک و ترفندی میتوانید بهره بگیرید تا این نیاز را در آنها به وجود بیاورید. در حقیقت مشتری یابی یک هنر است که هر کارآفرین و هر صاحب کسب و کاری از آن اطلاع ندارد.
دقیقاً به همین دلیل است که اگر شما قادر باشید با استفاده از شبکههای اجتماعی و دیجیتال مارکتینگ نیاز به محصول و خدماتی که عرضه میکنید را در مخاطبان خود به وجود بیاورید؛ میتوانید مشتریان بسیار زیادی را به خود جذب کنید و مطمئن باشید که با این کار میتوانید یکی از بزرگترین برندهای حال حاضر شوید.
۶- به تجربیات مشتریان خود اهمیت دهید، درسی مهم از یکی از ۱۵ فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی
یکی دیگر از مواردی که باید در زمان راه اندازی کسب و کار خود به آن توجه ویژهای داشته باشید، این است که به تجربیات مشتریان خود اهمیت دهید. همواره در زمان تولید محصول و توسعه آن باید به این موضوع فکر کنید که آیا مشتریان و مخاطبان شما از خصوصیات و ویژگیهای خدمات و محصولات شما استقبال میکنند یا نه؟ آیا مخاطبان و مشتریان شما از طراحی فعلی محصولاتی که در اختیارشان قرار میدهید راضی هستند؟ آیا مشتریان شما بعد از استفاده از خدمات و محصولات شما احساس لذت میکنند؟
شما همیشه باید تلاش و تمرکز خود را بر روی جلب رضایت مشتریان و توجه آنها بگذارید. چون این مشتریان و مخاطبان کسب و کار شما هستند که باید برای خرید از شما پول پرداخت کنند. در نتیجه لازم است که از محصول شما راضی باشند و در زمان استفاده از آن احساس لذت کنند.
۷- متفاوت بودن باعث میشود کسب و کارتان از رونق نیفتد
یکی دیگر از نکاتی که در تمام کسب و کارها و تجارتها باید آن را رعایت کردُ این است که تفاوت و تمایز نسبت به رقیبانتان داشته باشید. اگر قرار باشد که شما نیز مانند سایر رقیبانتان رفتار کنید دیگر دلیلی وجود ندارد که مشتریان و مخاطبان به سراغ شما بیایند و شما را از بین آنها انتخاب کنند. در میدان رقابت، متفاوت بودن یکی از عوامل اصلی رسیدن به پیروزی و موفقیت است.
اگر شما بتوانید یک محصول یا خدمات متفاوت و بهتر از سایر رقیبان به مشتریان و مخاطبان خود عرضه کنید؛ میتوانید این اطمینان را داشته باشید که دیر یا زود مشتریان بیشتری به شما جذب میشوند و محصولات شما را انتخاب میکنند.
در فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون که یکی از 15 فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی است، به خوبی مشاهده میکنیم که کسب و کارهایی که از این اصل پیروی نمیکنند نمیتوانند مانند سایر کسب و کارهای بزرگ و معتبر به موفقیت برسند.
در نتیجه مشتریان آنها بعد از گذشت مدتی از محصولات و خدمات آنها خسته میشوند و به سراغ شرکتهای رقیب میروند. به همین دلیل است که در دنیای کسب و کار و تجارت اگر یک کسب و کار نتواند پیشگام و پیشتاز باشد و خود را از رقیبان متمایز کند، دیر یا زود با شکست و رکود مواجه میشود و در نهایت از میدان رقابت حذف خواهد شد.
۸- خودتان را محدود نکنید، درسی مهم از یکی از ۱۵ فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی
در فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون یکی از 15 فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی ، میبینیم که بیل گیتس و استیو جابز با مشکلات و محدودیتهای بسیار زیادی مواجه میشوند. ولی به هیچ وجه خودشان را محدود نمیکنند و تنها تلاش میکنند تا از هر راهی برای پیشرفت برند و رشد کسب و کار خود استفاده کنند. تصور کنید اگر این دو خودشان را محدود میکردند چه اتفاقی میافتاد؟ قطعاً ما امروزه شاهد این همه نوآوری و پیشرفت در دنیای فناوری و دیجیتال نبودیم.
توصیه ما به شما هم این است که اگر به عنوان یک کارآفرین و صاحب کسب و کار در حال فعالیت هستید، به هیچ عنوان خودتان را محدود نکنید و هیچ سقفی برای کسب و کار خود در نظر نگیرید. تنها در این صورت است که میتوانید به موفقیت دست پیدا کنید و رویای خود را محقق کنید. در نظر گرفتن هر نوع سقفی برای کسب و کارتان شما را محدود میکند و جلوی پیشرفت و رشد شما را میگیرد.
در واقع محدودیت باعث میشود که رقیبانتان ایدههای شما را زودتر اجرا کنند و بازار را از شما بدزدند. در نتیجه همیشه در کسب و کار و تجارت خود این موضوع را به یاد داشته باشید که هیچ وقت، هیچ نوع محدودیتی برای فکر و اندیشه درآمدزایی و اهداف خود در نظر نگیرید؛ تا راحتتر بتوانید پلههای رشد و پیشرفت را طی کنید.
دیالوگ ابتدایی فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون
فیلم Pirates of Silicon Valley یا غارتگران دره سیلیکون (که یکی از 15 فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار محسوب می شود) با دیالوگ زیبای استیو جابز شروع میشود:
نمیخوام فکر کنین که این فیلم درباره روند تبدیل الکترونها و پالسهای مغناطیسی به اشکال و ارقام و صداست.
نه، گوش بدین.
ما اینجاییم تا دنیا رو متحول کنیم.
در غیر این صورت واسه چی اصلاً اینجا باشیم؟
ما داریم یک ذهنیت و آگاهی کاملاً نو خلق میکنیم. مثل یک هنرمند یا شاعر، اینطوری باید در نظر بگیرین.
ما با این کارمون داریم تاریخ اندیشه بشریت رو از نو مینویسم.
از جمله بخشهای دیگری از این فیلم (که یکی از 15 فیلم انگیزشی حوزه بازاریابی و کسب و کار محسوب می شود ) که جذابیت را به مخاطب عرضه میکند زمانی است که بیل گیتس به ibs میرود و سیستم عامل داس را به آنها معرفی میکند:
بالمر: چرا آی بی ام باید بیاد با چند تا مشنگ مثل ما قرارداد ببنده؟
بیل: چون اونها موفق هستن، بالمر. موفقیت تهدیدیه که میتونه از آدمهای باهوش، احمق بسازه و به اونها این اطمینان رو بده که شما هرگز شکست نمیخورید.
در آخر فیلم هم استیو جابز یک جمله معروف از پیکاسو را این گونه عنوان میکند:
هنرمندان خوب کپی میکنند. هنرمندان بزرگ میدزدند.
بدون دیدگاه